976. 2022 Hakem Semineri

DEĞERLİ HAKEM ARKADAŞLARIM

Yaklaşık iki yıldır ülkemizde yaşadığımız pandemi nedeniyle iki yılda bir düzenlediğimiz seminerlerimize ara vermek zorunda kaldık. Uzun zamandır bir araya gelemedik. Bizler yönetim kurulu olarak çalışmalarımıza devam ettik. Teslim aldığımız bu bayrağı daha ne kadar ileriye taşırız, daha neler yapabiliriz diye çok kafa yorduk.

17/18 Eylül tarihinde Ankara Anadolu otelde yeniden buluşup önümüzdeki senelerde uygulanacak değişiklikleri hep beraber tartışalım düşüncesiyle seminer düzenlemeyi uygun gördük.

            Bu seminerimizde gerek İstanbul kıtalararası Dünya Şampiyonasında gerek İtalya’da düzenlenen komitelerce kuşlar üzerinde yapılan değişiklikleri ve bu değişikliklerin puan kartlarına yansımasını işleyeceğiz.

 2011 yılında COM Hakemi olan arkadaşlarımızın gümüş rozetleri dağıtılacaktır. Artık yapmış olduğumuz değişiklikler nedeniyle hakem lisansları kaldırılmış olacak yeni kimlik kartlarımıza uygulayacağımız barkod ile katıldığımız seminerler, kurslar ve cezalar işlenecek ayrıca hangi yarışmalarda görev aldığımız ve yardımcı hakemlik yaptığımız işlenecektir.

 Otel konaklama ve yiyecek ücretleri derneğimiz tarafından karşılanacaktır.  Bu seminere derneğimize kayıtlı tüm branşlardaki hakemlerin katılma zorunluluğu vardır. Çok büyük mazeret göstermeyen hakem arkadaşlarımız 2 yıl boyunca hakemlik görevi alamayacaklardır.

Hakem arkadaşlarımızın bir an önce kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Otelde yer sorunu yaşamamak için kayıt yaptırmanızı önemle rica ederiz.

Ankara’dan seminere katılan arkadaşlarımız otelde konaklama yapmayıp günü birliğine evlerinden gelerek katılım sağlayacaktır. Konuya gerekli özenin gösterilmesini rica ederiz

Faal Ornitholoji Hakemleri Derneği

Yönetim Kurulu

976. 2022 Hakem Semineri
Başa dön